La «Festa de la República», aquest dissabte a Sant Celoni

L'organitzen ANC de Sant Celoni i Òmnium del Baix Montseny i inclou dues fires i un dinar solidari per la casa de la República

Redacció
10 d'abril del 2019
Actualitzat a les 7:14h
Festa de la República, aquest dissabte 13 d'abril a la plaça de la Vila de Sant Celoni
Festa de la República, aquest dissabte 13 d'abril a la plaça de la Vila de Sant Celoni | ANC

Aquest proper dissabte 13 d'abril les entitats independentistes ANC de Sant Celoni i Òmnium del Baix Montseny, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Celoni, organitzen des de les 10 del matí fins les 8 del vespre la "Festa de la República" a la plaça de la Vila de Sant Celoni. "Com que la República ja és declarada malgrat no s'hagi fet efectiva farem dues fires i un dinar per desconnectar de l'IBEX 35-155", expliquen des de l'organització de les activitats programades.

Per una banda, un acte central de la jornada que serà una Fira de Consum Estratègic en la qual hi participaran entitats i empreses de serveis catalanes de gas, electricitat, assegurances, telefonia o serveis financers com alternativa a les empreses tradicionals.

Alhora també s'ha programat una Fira de Producte de Proximitat  i al migdia es farà un dinar solidari  al preu de 10 euros. El total recollit anirà íntegrament a la casa de la República.  Venda anticipada de tiquets a Alguer 7, Sabateria Monrabà i Vetes i Fils.

A les 7 de la tarda hi haurà el sorteig d'una panera de productes catalans i d'una urna de les que es van utilitzar per la celebració del Referèndum el 1 d'octubre de 2017.

 

 

Arxivat a