eleccions municipals 2019

Candidat, tinc una pregunta per a vostè

Secció d'entrevistes de les eleccions municipals, on els lectors de NacióBaixMontseny.info exposen els seus dubtes als alcaldables amb una mètode molt senzill

per NacióBaixMontseny, 8 d'abril de 2019 a les 15:30 |
Un lector, seguint les informacions de les eleccions municipals | Adrià Costa
BaixMontseny.info enceta una nova secció d’entrevistes, amb preguntes a tots els candidats de les formacions de Sant Celoni. La proposta es configurarà a partir de les preguntes dels lectors del diari.

La metodologia es molt senzilla. Escriviu la pregunta al mòdul de comentaris d'aquesta notícia i a qui va adreçada: candidat, partit (inicials) i municipi. Cada pregunta haurà d'anar dirigida a un candidat en concret i no s'acceptaran propostes de preguntes a més d'un candidat al mateix temps. Si voleu, la podeu signar. També es poden fer a través del Facebook de BaixMontseny.info, Twitter (citant @baix_montseny) o enviant correus elecrònics a naciobaixmontseny@naciodigital.cat

NacióBaixMontseny.info elaborarà els qüestionaris que inclouran -modificades i aplegades si s'escau- les preguntes proposades. No s'acceptaran preguntes que incloguin insults i falsedats manifestes. Per altra banda, les entrevistes estaran subjectes a l'acceptació dels candidats mentre que en tots els casos es poden completar amb algunes preguntes de la redacció.

Les respostes es publicaran en format entrevista durant els dies de la campanya electoral. El termini per fer preguntes es tancarà el diumenge 5 de maig a les 12 de la nit.

Candidats a Sant Celoni

Sant Celoni
JuntsxCat Sant Celoni: Raül Garcia
PSC: Eduard Vallhonesta
CUP: Mariona Pascual
ERC: Magalí Miracle
Podem: Ahmed Benamar

 

Participació