Cristina Martínez presenta la seva candidatura com alcaldable del PSC de Riells i Viabrea

Assenyala que la seguretat, l'incivisme i l'ocupació són al centre de les qüestions a solucionar

L'alcaldable del PSC a Riells i Viabrea presenta la seva candidatura
L'alcaldable del PSC a Riells i Viabrea presenta la seva candidatura | PSC RiV
Redacció
06 d'abril del 2019
Actualitzat a les 10:01h
L'alcaldable del PSC de Riells i Viabrea, Cristina Martínez Picot, ja ha presentat públicament la candidatura per al pròxim 26 de maig amb el lema Caminem Junts. Ho ha fet aquesta nit passada al Casal del Poble en un acte que ha tingut una notable concurrència d'assistents entre els quals Rafel Bruguera, diputat al Parlament de Catalunya i Ferran Camas, primer candidat al Senat per Girona en les eleccions espanyoles del 28A.

Cristina Martínez Picot ha assenyalat que en aquesta legislatura que és a punt d'acabar ha trobat a faltar una major connexió de l'equip de govern amb la resta de grups de l'oposició, "crec que no s'ha gestionat bé aquesta majoria que ha tingut ERC", ha precisat.

En les seves intencions immediates de futur hi ha la fermesa en poder solucionar el tema de la inseguretat ciutadana i l'incivisme, a més d'expressar la preocupació per la qüestió de l'ocupació que pateix el municipi. "També volem apostar per la creació d'habitatge social", ha dit als presents.

La candidata socialista de Riells i Viabrea ha remarcat que el municipi és com és però la dispersió no ha de servir d'excusa ja que un bon polític i el seu equip de col·laboradors "han de trobar eines perquè això no sigui un hàndicap per no crear iniciatives ni projectes.  Pot ser més difícil que en algun altre lloc, però això es soluciona amb imaginació, ganes i feina".

Cristina Martínez Picot ha assenyalat que encapçala la llista del PSC perquè té uns companys, veïns i amics que li ho han demanat. "La veritat és que cada dia que em reuneixo amb ells, tinc més il·lusió i estic més motivada". Ha recordat que es va presentar per primera vegada a les eleccions del 2015, ha estat quatre anys regidora a l'oposició i en aquests darrers quatre anys també ha estat a les llistes de Girona al Parlament de Catalunya i actualment forma part de l'executiva de la demarcació de Girona. "Crec que tinc capacitat de negociació i diàleg i això a la força ha de ser bo per fer política municipal", emfatitza Martínez Picot.
 

Públic assistents a la presentació de l'alcaldable del PSC de Riells i Viabrea Foto: PSC RiV



 
Arxivat a