«Veniu a mi», La Passió en femení de Llinars del Vallès que alçarà el teló aquest cap de setmana

Dirigida per Reyes Barragán, Till -Tall Teatre la representa des de l'any 2000

Torna La Passió Veniu a mi de Llinars del Vallès
Torna La Passió Veniu a mi de Llinars del Vallès | Till-Tall Teatre
Redacció
05 d'abril del 2019
Actualitzat a les 16:37h

Un any més Till-Tall Teatre de Llinars del Vallès serà fidel  a la seva cita amb el públic i aquest dissabte 6 d'abril farà la primera de la quatre representacions programades de La Passió Veniu a mi, l'única que es fa tot el Baix Montseny i a tota la comarca del Vallès Oriental. Es tracta d'una proposta teatral diferent en el panorama "apassionat" del país, perquè ens explica una història universal del s. I a la manera del s. XXI. 

Amb un llenguatge fresc i actual Veniu a mi aconsegueix l'apropament entre públic i actors i ajuda a redescobrir el missatge original de Jesús, que s'adreça a tothom, creients i no creients. L'obra respon a un text original de la directora del muntatge, Reyes Barragán, que presenta la història des d'un punt de vista femení, sense decorat, només amb la força dramàtica de la paraula i les emocions dels actors i del públic i, donant veu a les dones que l'acompanyaven.

Estrenada l'any 2000 i membre de la Federació Catalana de Passions, Veniu a mi està considerada com una de les Passions més originals de Catalunya. La presència femenina és un dels trets característics d'aquesta Passió. A més de dissabte 6 d'abril també es representarà els dies 7, 13 i 14 d'abril.