La regidora Míriam Teruel serà la número dos de la llista del PSC de Sant Celoni i la Batllòria

La presentació de la candidatura tindrà lloc aquest dissabte 6 d'abril a la sala petita de l'Ateneu

Míriam Teruel número dos de la candidatura del PSC de Sant Celoni i la Batllòria
Míriam Teruel número dos de la candidatura del PSC de Sant Celoni i la Batllòria | PSC Sant Celoni
Redacció
05 d'abril del 2019
Actualitzat a les 7:22h
Els partits polítics poc a poc van desvetllant novetats de les respectives candidatures electorals de cara als comicis municipals del 26 de maig. En aquest sentit, el candidat del PSC a l'alcaldia a l'Ajuntament de Sant Celoni, Eduard Vallhonesta, ha comunicat que l'actual regidora Míriam Teruel Navarro serà la número dos de la llista socialista de Sant Celoni i La Batllòria. En les eleccions del 2015 Teruel va ocupar el quart lloc de la candidatura que va encapçalar Joan Castaño.

Vallhonesta ha comunicat que la resta de la candidatura "amb noms que sorprendran" es donarà a conèixer en part aquest dissabte 6 de d'abril en un acte electoral que tindrà lloc a les 12 del migdia a la sala petita del Teatre Ateneu de Sant Celoni.

L'alcaldable socialista també ha fet saber que està satisfet per la resposta positiva que ha tingut de les persones a qui ha demanat acompanyar-lo a la llista electoral del 26M i que els noms de tots i totes es coneixeran a través de les xarxes socials en els perfils d'instagram #EVallhonesta2019 i de facebook Eduard Vallhonesta 2019
Arxivat a