Enric Vinaixa presenta la seva candidatura a l'alcaldia de Sant Antoni de Vilamajor

Actualment és el terc er tinent d'alcalde i regidor de govern del consistori vilamajorí

El republicà Enric Vinaixa ha presentat la seva candidatura a les eleccions municipals del 26M
El republicà Enric Vinaixa ha presentat la seva candidatura a les eleccions municipals del 26M | ERC per Sant Antoni de Vilamajor
Redacció
04 d'abril del 2019
Actualitzat a les 17:12h
Enric Vinaixa, candidat a l'alcaldia d'ERC per Sant Antoni de Vilamajor ja s'ha presentat en societat en un acte celebrat diumenge 31 de març a la plaça 1 d'octubre d'aquest municipi del Baix Montseny. L'acte també ha servit per presentar la candidatura de la formació republicana que concurrirà a les eleccions municipals del pròxim dia 26 de maig. Els republicans de Sant Antoni de Vilamajor van estar acompanyats de la consellera  d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació del Govern de Catalunya.

Enric Vinaixa, director general de relacions laborals de la Generalitat de Catalunya, és actualment tercer tinent d'alcalde i regidor de Sostenibilitat Econòmica, Recursos Humans i Transparència del govern municipal formant coalició amb el grup municipal del PDECat que és qui té l'alcaldia. Encapçalarà la candidatura municipal d'ERC substituïnt Jesús Lera que ha estat el cap de llista els darrers anys.