Gualba a punt per acollir 12 hores d'activitats contra el càncer infantil

L'associació Gualba Solidària organitza una jornada el 7 d'abril per recaptar fons contra el càncer infantil

Redacció
04 d'abril del 2019
Actualitzat a les 16:00h
Logo de l'Associació Gualba Solidària
Logo de l'Associació Gualba Solidària | Gualba Solidària

Logo de l'Associació Gualba Solidària Foto: Gualba Solidària


L'associació Gualba Solidària aquest proper diumenge 7 d'abril organitzarà 12 hores d'activitats contra el càncer infantil a la plaça Joan Ragué de Gualba, començant a les 8 del matí amb una caminada que sortirà d'aquesta plaça amb un itinerari de prop de 7 km recorrent el poble, passant pel seu parc mediambiental i arribant al salt d'aigua de Gualba. Tot seguit es portaran a terme altres activitats com classes de zumba i diferents parades d'activitats destinades a tots els públics, així com diferents tallers per la canalla i espectacles.  

La iniciativa, organitzada amb fins solidaris, enviarà a #ParaLosValientes els diners que es recaptin. #ParaLosValientes és una campanya impulsada per l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona que busca recaptar fons per fer realitat el Pediatric Cancer Center Barcelona. Amb la seva creació, es podrà accelerar la investigació contra el càncer infantil gràcies a les donacions de la societat i al suport de personalitats com el futbolista Lionel Messi, màxim golejador de la història del FC Barcelona.

Entre les activitats que s'oferiran, hi haurà la Posa’t al seu cap, a les 11 del matí que donarà la possibilitat als assistents de tallar-se els cabells per un donatiu de 5 euros i els pèls recopilats seran enviats a la ONG Mechones solidarios, que elabora perruques amb finalitats altruistes. També a les 11del matí tindrà lloc una activitat temàtica de la Legion 501 de la pel·lícula Star Wars.  Dues hores després, a les 13 h, es realitzarà la festa Diver Show, en la que diferents personatges de dibuixos animats actuaran i es faran fotografies amb els assistents a la jornada. A l'hora de dinar es podrà gaudir de la gastronomia japonesa de Mifune Neko, i de la cuina tradicional d'El racó d'en Marc, que vindran amb els seus FoodTrucks, i del servei de brasa i barra de l'associació Gualba Solidària.