Els Mossos d'Esquadra decomissen 264 quilos de marihuana en una nau de Sant Celoni

Han detingut una persona de 30 anys veïna de Campins que ha estat posada en llibertat amb càrrecs

Caixes amb la droga decomissada pels Mossos d'Esquadra en una nau Sant Celoni
Caixes amb la droga decomissada pels Mossos d'Esquadra en una nau Sant Celoni | Mossos Esquadra
Redacció
02 d'abril del 2019
Actualitzat a la 13:04h
Els Mossos d'Esquadra han decomissat 264 quilos de marihuana en una nau del polígon industrial Molí de les Planes de Sant Celoni. També s'han trobat pots amb líquid que, segons les informacions policials, podria ser oli per a cànnabis. L'operació policial es va portar a terme el passat 25 de març acabant amb la detenció d'un home de 30 anys d'edat veí de Campins al qual se l'imputa un delicte contra la salut pública en la vessant de tràfic de drogues i posat a disposició judicial el 28 de març i posat en llibertat amb càrrecs. També hi ha una segona denunciada.

Els agents de la policia catalana van seguir el fil de les proves trobades en una casa rústica llogada en una urbanització de Campins, després de rebre informació que hi havia restes d'una plantació de marihuana. A les dependències de la casa es va localitzar documentació personal i de la nau de Sant Celoni, cosa que va permetre localitzar les caixes amb la droga.

A més, també s'han localitzat una carabina d'aire comprimit i documentació que permet mantenir la investigació oberta d'aquest cas. La infraestructura de plantació ha estat desmantellada.
 
Arxivat a