La 20a Assemblea d'Unitat Popular de la CUP de Sant Celoni i la Batllòria aprova el programa i la llista electoral

El programa tindrà quatre eixos bàsics d'actuació i la candidata a l'alcaldia, Mariona Pascual, ha assegurat que la llista és claramewnt per governar Sant Celoni i la Batllòria

Mariona Pascual, primera per l'esquerra, explica que la llista que ha configurat la CUP és per governar Sant Celoni i la Batllòria
Mariona Pascual, primera per l'esquerra, explica que la llista que ha configurat la CUP és per governar Sant Celoni i la Batllòria | Jordi Purtí
Redacció
31 de març del 2019
Actualitzat a les 19:48h

La 20a Assemblea d'Unitat Popular que la CUP de Sant Celoni i La Batllòria ha debatut aquest dissabte a la Sala Bernat Martorell ha aprovat el programa electoral que tindrà quatre grans eixos i la proposta de la llista de les persones que formaran part de la llista que es presentarà a les eleccions municipals del proper 26 de maig.

D'aquesta manera, els col·laboradors, simpatitzants i convidats que han participat de l'Assemblea han acordat que un dels eixos de la seva proposta per Sant Celoni i La Batllòria és que els poble ha d'estar al servei de les persones que no menystingui les minories, la igualtat de gènere i que ho faci amb perspectiva de barri "particularment de la Batllòria".

El segon eix en el qual incidirà la CUP està relacionat amb l'economia que miri per la gent i que no fomenti les desigualtats socials, promoció del turisme de qualitat i sostenible i potenciar la creació d'empreses, comerços i cooperatives.

El tercer eix ha de servir per crear un nou model de poble que fomenti la mobilitat i una energia universal i sostenible. També que faci una gestió adequada dels residus i mantingui a ratlla la brutícia als espais públics.

Finalment, la CUP vol promoure unes polítiques que garanteixin un lleu i un oci de qualitat per tothom, foment de la cultura i l'esport com a motor del benestar social i integració social, així com posar en valor el patrimoni cultural, històric i natural.

D'altra banda, des de la CUP també es vol incidir de manera molt clara en la necessitat del jovent a disposar d'un espai propi i la gent gran, sobretot per detectar casos de vulnerabilitat.

"Una llista per governar"

La cap de llista de la CUp de Sant Celoni i la Batllòria, Mariona Pascual, ha dit que la llista que s'ha aprovat és per governar. "Des del 2015 estem treballant perquè el 26 de maig hi hagi un canvi al govern i poder portar a terme el nostre projecte". Qui integra la llista, manifesta Pascual, té molta capacitat i ganes de tirar endavant el projecte i amb persones que són referents en diferents àmbits.

En qualsevol cas, la candidata a l'alcaldia a l'Ajuntament de Sant Celoni assenyala que la llista de la CUP "va molt més enllà de les persones que la integren". ésa un projecte col·lectiu i hi ha gent que no surt a la llista però hi és.
Arxivat a