Eduard Vallhonesta diu que el PSC de Sant Celoni ha rebut més d'un miler de propostes ciutadanes per al 26-M

Carpa del PSC al barri de Sant Ponç aquest dissabte
Carpa del PSC al barri de Sant Ponç aquest dissabte | PSC Sant Celoni
Redacció
27 de març del 2019
Actualitzat a les 12:34h
A només dos mesos justos de les eleccions municipals programdes per al 26 de maig els partits polítics de Sant Celoni que han presentat candidatura segueixen intensificant la seva estratègia prelectoral. En aquest sentit, el PSC ha donat per acabada una primera fase de la precampanya que va començar el passat 16 de febrer i es va concloure dissabte passat recorrent tots els barris de Sant Celoni i La Batllòria.

En totes aquestes setmanes la carpa vermella logotipada amb les sigles del PSC s'ha plantat a Les Illes Belles, La Batllòria, Baix Montseny, les Borrelles- Les Torres i Sant Ponç. L'objectiu recollir propostes i idees dels veïns per elaborar el programa electoral que ha de servir per aquestes properes eleccions municipals però, sobretot "que tingui vigència per als propers anys", ha explicat Eduard Vallhonesta, candidat del PSC a l'alcaldia.

I en aquesta línia l'alcaldable dels socialistes s'ha mostrat molt satisfet de la rebuda que han tingut en general i també per la col·laboració dels veïns i les veïnes de Sant Celoni i La Batllòria "tenim més de mil propostes ciutadanes que ara haurem de treballar". Vallhonesta assegura que amb aquesta acció política el PSC ha fet el que sempre ha fet "escoltar els barris, escoltar les persones", ha conclòs.
Arxivat a