El republicà Martí Pujol vol seguir sent alcalde de Llinars del Vallès quatre anys més

El candidat a l'alcaldia d'ERC ha obtingut el suport del 100% dels militants d'aquesta formació política al municipi

Martí Pujol es presenta a la reelecció de l'alcaldia de Llinars del Vallès
Martí Pujol es presenta a la reelecció de l'alcaldia de Llinars del Vallès | ERC Llinars del Vallès
Redacció
26 de març del 2019
Actualitzat a les 15:50h
Martí Pujol i Casals, alcalde de Llinars del Vallès, ha estat proclamat cap de llista per les properes eleccions municipals del 2019 en el decurs de l'Assemblea Local d'ERC en aconseguir el suport del 100% dels militants d'aquesta formació política de Llinars del  Vallès. Pujol es presenta, doncs, a la reelecció aspirant poder renovar la  confiança de la ciutadania del poble.   

En una assemblea posterior es va aprovar també la llista amb la que ERC concorrerà a les eleccions. Llista que renova la confiança en els companys i companyes actuals i que es renova de forma important. En aquesta línia l'alcaldable ha manifestat l'agraiment i la confiança  als seus companys i companyes de partit i el suport de veïns i veïnes que "em demanen que em torni a presentar.  Això és molt bonic i engrescador". 

Martí Pujol assegura que té la confiança en poder tornar a governar per seguir treballant pel poble. Diu que tenen iees i un projecte per Llinars del Vallès i el vol tirar endavant amb el suport de tothom, regidors, regidores, veïns i veïnes "perquè ens estimem molt Llinars. Jo estimo Llinars", ha dit el candidat d'ERC a l'alcaldia.