Alba Vergés: «L'Hospital de Sant Celoni ha innovat en l'àmbit de la rehabilitació i la fisioteràpia»

La consellera de Salut ha fet una visita institucional i ha reconegut que l'Hospital pateix "tensions d'espais" que es podran solucionar amb un futur nou CAP

La consellera de Salut, Alba Vergés, parlant amb el fisioterapeuta de l'Hospital de Sant Celoni
La consellera de Salut, Alba Vergés, parlant amb el fisioterapeuta de l'Hospital de Sant Celoni | Jordi Purtí
22 de març del 2019
Actualitzat a les 19:08h
"L'Hospital de Sant Celoni té la capacitat d'innovar en l'àmbit de la rehabilitació i de la fisioteràpia i això va en la línia de la nostra planificació de cap on ha d'anar l'atenció primària i la salut comunitària al nostre país", són manifestacions que ha fet avui a NacióBaixMontseny la consellera de Salut Alba Vergés, en el decurs de la visita institucional que ha portat a terme a l'Hospital de Sant Celoni.

En aquesta línia ha remarcat que poder posar el servei de fisioteràpia a l'atenció primària quan el problema és incipinent i d'una manera precòs es pot ajudar en consulta de fisioteràpia als pacients perquè ja no arribin als serveis de rehabilitació amb el problema agreujat. "De tot plegat s'estan recollint dades i Sant Celoni és un exemple que volem exportar a altres llocs del nostre sistema del nostre país", ha dit la titular de Salut.

Vergés ha assegurat que veure de primera mà aquesta experiència i de poder parlar amb els professionals que l'han impulsat és d'una gran rellevància.

Nou CAP

La construcció d'un nou CAP per solucionar les tensions d'espai que té hores d'ara l'Hospital és un tema que ha provocat debat polític les darreres setmanes i la consellera Alba Vergés ha confirmat que "aquesta és una programació de futur i s'hi està treballant molt intensament entre l'Hospital de Sant Celoni i la regió sanitària". També ha destacat les aliances estratègiques per acabar tenint ara i en el futur el millor servei de proximitat.

Ha reconegut que l'Hospital de Sant Celoni, com molts altres, té problemes d'espai perquè cada dia es fan més coses i hi ha més serveis i, per tant, "cal fer un plantejament de cap on es va i on volem que vagi l'Hospital per poder-lo dotar d'espais nous".

Ha qualificat l'Hospital de Sant Celoni com acollidor i que mostra allò que ha de ser un servei públic: qualitat i proximitat de cara a les persones. I en aquest sentit ha destacat les aliances estratègiques i de coordinació amb l'Hospital de Granollers "que tenen un llarg recorregut", ha remarcat  Vergés.




 
Arxivat a