La clavecinista del Baix Montseny, Eva del Campo, participa en la interpretació de «Els Concerts de Brandenburg»

El concert tindrà lloc aquest diumenge al Teatre Auditori de Granollers a les 19h

Redacció
22 de març del 2019
Actualitzat el 21 d'abril del 2022 a les 9:25h
Eva del Campo tocant el clavicèmbal
Eva del Campo tocant el clavicèmbal | Cedida

Eva del Campo és una clavecinista que viu a Sant Celoni i Vallgorguina i molt vinculada al Baix Montseny. No fa res que acaba d'arribar de Toulouse on hi està molt integrada perquè hi va estudiar música, però també perquè recentment ha participat d'un projecte musical relacionat amb "La Scuola Napoletana nel Settecento", és a dir l'Escola Napolitana del segle XVIII.

Però amb poc temps per assaborir-ho ja que diumenge participarà en l'audició de la integral dels Concerts de Brandenburg de Johann Sebastian Bach que tindrà lloc en el Teatre Auditori de Granollers i que comptarà també amb la participació de solistes i de l'Orquestra de Cambra de Granollers.

Eva del Campo ha explicat a NacióBaixMontseny que es tracta d'un projecte molt especial i inèdit que poques vegades es compleixen totes les condicions "i fer-ho al costat de casa em fa molta il·lusió".

Mentre ho explica emfatitza que és "un projecte fantàstic perquè es necessiten molt bons músics i bons solistes i l'Orquestra de Cambra de Granollers també és molt bona". Remarca que és una música "meravellosa", però que no és fàcil d'interpretar i, en qualsevol cas, és una gran oportunitat per a tota aquella gent que no ho conegui d'anar diumenge a la tarda al Teatre Auditori de Granollers.

Concert familiar

Els Concerts de Brandenburg són un viatge per diferents combinacions instrumentals que mostraran paisatges tan diversos com el virtuosisme de la trompeta, el violí i el clavecí o la supressió del contrast entre un petit grup de solistes i un major cos de cordes acompanyant. Representen un resum de la tradició del concerto grosso barroc i un presagi del concert instrumental de la imminent era clàssica. Un viatge en el temps.

A banda, hi haurà una sessió familiar conduïda per David Puertas. Serà a dos quarts de sis de la tarda, una mica abans de començar Els Concerts de Brandenburg.