El veí de Sant Celoni Manel Bueno es reuneix amb Quim Torra com a vicepresident de Súmate

L'entitat que aglutina castellano parlants favorables a la independència de Catalunya farà el president de la Generalitat soci d'honor de Súmate

Manel Bueno, primer per l'esquerra, en la reunió amb el president de la Generalitat de Catalunya
Manel Bueno, primer per l'esquerra, en la reunió amb el president de la Generalitat de Catalunya | Súmate
Redacció
22 de març del 2019
Actualitzat a les 15:53h
El veí de Sant Celoni Manel Bueno, vicepresident de Súmate, va participat en la reunió que aquesta entitat va mantenir ahir amb el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra al Parlament de Catalunya. La comitiva de Súmate estava encapçalada per la seva presidenta, Montse Sánchez, el president d'honor, Eduardo Reyes, els dos vicepresidents de l'entitats, a més de Bueno també Ana Hinojosa i  la coordinadora territorial del Barcelonès, Laura Bartolí.

En aquest sentit, el president de la Genertalitat de Catalunya va donar tot el seu suport a Súmate i va manifestar que és cabdal per avançar i sumar a molta gent a la República. Per la seva banda, des de Súmate, se li va traslladar la importància en aquests moments i sempre del col·lectiu, "ja que Súmate som els únics que podem fer de pont de diàleg en la societat catalana per generar consensos i treure les pors. I per sumar".

Des d'aquesta entitat que aglutina ciutadans castellano parlants a favor de la independència de Catalunya s'assegura que va ser una reunió molt productiva, i molt satisfactòria. Entre altres coses, Súmate farà soci d’honor de l'entitat al president de la Generalitat, Quim Torra.


 
Arxivat a