L'Ajuntament d'Arbúcies promou la inserció laboral de dones majors de 45 anys

El projecte s'inclou dins les accions de la Regidoria d'Atenció a les Persones per garantir els drets laborals i socials de col·lectius vulnerables

Inserció laboral per a dones de més de 45 anys a Arbúcies
Inserció laboral per a dones de més de 45 anys a Arbúcies | AJA
Redacció
22 de març del 2019
Actualitzat a les 7:52h
L'Ajuntament d'Arbúcies promou per primera  vegada cinc plans d'inserció laboral adreçats a dones majors de 45 anys. Una iniciativa que pretén garantir l'accés al mercat de treball a persones amb un perfil vulnerable i amb dificultats per accedir-hi a partir d'una certa edat. Aquest projecte es coordina entre l'Ajuntament i dues cooperatives d'inserció laboral.
 
El regidor d'Atenció a les Persones, Jaume Salmeron, ha explicat que amb aquesta iniciativa hi ha un doble objectiu: establir una mirada de gènere i treballar per la igualtat d'oportunitats per a les dones; i des d'un àmbit de l'economia social, garantir una feina, un sou i unes condicions laborals dignes.
 
Les cinc persones que ha contractat el consistori ha través d'aquest projecte realitzen tasques diverses com ara la redacció del catàleg de serveis, l'elaboració d'nquestes de satisfacció de diferents serveis, tasques administratives i de suport al museu, així com reforçar el servei d'atenció a domicili que és municipal.
 
Salmeron ha assegurat: "La voluntat de l'juntament és donar continuïtat a aquesta iniciativa i afavorir la inserció de col·lectius vulnerables". "El projecte va en la línia d'altres propostes que s'han promogut des de l'àrea d’Atenció a les Persones per garantir drets laborals i socials a les persones que més ho puguin necessitar", ha conclòs el regidor.
 
Arxivat a