L’agenda política continua estant a l’ordre del dia, la proximitat de les eleccions espanyoles el 28 d’Abril i, sobretot, les eleccions municipals del 26 de maig fa que totes les formacions hagin posat la directa en aquesta precampanya electoral. D’aquesta manera el cap de setmana vinent, ja en plena primavera, a Sant Celoni i La Batllòria arriba farcit d’activitat.

Divendres 22 de març:  ERC Sant Celoni i La Batllòria i Jovent Republicà ha programat “Birres República”, una tertúlia política amb la participació de l’alcaldable Magalí Miracle i el tuitaire Joan Mangues, A les 19:30 al bar Can Rústic de Sant Celoni.

Dissabte 23 de març: L’alcaldable del PSC, Eduard Vallhonesta, aquest dissabte 23 de març seguirà amb el seu recorregut pels barris de Sant Celoni i per això la carpa es muntarà a la plaça Rafael Ferrer, al barri de Sant Ponç. De 11 a 13 h. La idea és que els veïns aportin idees per al programa electoral. Es servirà un pica-pica.

Dissabte 23 de març: Podem Sant Celoni /La Batllòria també munta carpa informativa i participativa. Fins dissabte 23 de maç a la una del migdia, a la plaça de la Vila. L’objectiu és que els veïns i les veïnes puguin dir-hi la seva i per això accepten idees, propostes, inquietuds…

Dissabte 23 de març: Dia complet de la CUP Sant Celoni. De fet, el divendres 22 de març tanquen la recepció de propostes per elaborar el programa electoral, però el dissabte 23 de març organitzen la XVII Calçotada popular al pàrquing del pavelló i també fan campanya per aturar l’extrema dreta #STOP Vox “contra el feixisme, el racisme, el masclisme i l’homofòbia”.

Diumenge 24 de març: A les 12 del migdia Junts per Catalunya – Sant Celoni i La Batllòria farà un acte polític a La Batllòria, a la plaça de l’Església, amb l’actual alcalde, Francesc Deulofeu i l’alcaldable Raül Garcia, al capdavant. El lema és “Renovem la Batllòria”. A l’acabar vermut.