Unió de Pagesos demana actuar contra els animalistes de la granja de porcs de Sant Pere de Vilamajor

Uns 75 activistes del moviment Meat The Victims van entrar diumenge a la matinada a la granja per denunciar les condicions en què viuen els animals

El moviment Meat The Victims han denunciat les condicions en què viuen els porcs d'una granja de Sant pere de Vilamajor
El moviment Meat The Victims han denunciat les condicions en què viuen els porcs d'una granja de Sant pere de Vilamajor | Meat The Victims
Redacció
18 de març del 2019
Actualitzat a les 17:55h
El sindicat Unió de Pagesos ha demanat a l'administració que prengui mesures contra el grup d'activistes animalistes del moviment Meat The Victim que aquest diumenge va colar-se en una granja de porcs de Sant Pere de Vilamajor per denunciar les condicions de vida dels animals. Segons Unió de Pagesos, la presència de persones no autoritzades i sense cap control dins d'una granja "representa un alt risc per a la salut dels animals". A més, el sindicat recorda que els ramaders catalans estan sotmesos a "normes estrictes de benestar animal per assegurar una producció respectable i segura".



Uns 75 activistes del moviment Meat The Victims van entrar diumenge a la matinada en una granja de Sant Pere de Vilamajor per denunciar les condicions en què viuen els animals. Els animalistes van fer fotografies i vídeos dels porcs i les instal·lacions que han penjat a les xarxes socials. Va ser cap a tres quarts de set del matí que va arribar el primer treballador de la granja i va avisar els Mossos d'Esquadra. Fins al lloc s'hi van desplaçar agents d'aquest cos i de la policia local que van identificar alguns dels activistes.


 


Aquesta és la segona vegada que activistes que actuen sota el nom Meat The Victims fan una acció a Catalunya. L'1 de desembre van entrar en una granja de gallines a Mataró. Meat the Victims és un moviment que va néixer fa un any a Austràlia per denunciar les condicions en què viuen els animals abans d'arribar al nostre plat. Els impulsors esperen que el moviment s'estengui i arribi a més ciutats del món.