mobilitat

Crowdfunding per posar en marxa tres vehicles elèctrics compartits al Baix Montseny

La iniciativa l'ha impulsat la Cooperativa Som Mobilitat

per Redacció , 15 de març de 2019 a les 07:29 |
Som Mobilitat vol posar tres vehicles elèctrics compartits al Baix Montseny | Som Mobilitat
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La cooperativa Som Mobilitat ha posat en marxa una campanya de crowdfunding per posar tres vehicles elèctrics compartits al Baix Montseny. Des d'aquesta cooperativa s'explica que per la transició energètica cal transformar el transport ja que utilitza el vuitanta per cent de l'energia. Per tant, l'objectiu de la campanya és contribuir al desenvolupament de la plataforma de mobilitat elèctrica compartida de Som Mobilitat i facilitar la transició cap a un model de mobilitat més sostenible per transformar els nostres barris i ciutats.

La campanya està pensada en tres passos. Primer cal triar el vehicle de barri més proper.
Les ubicacions es decideixen conjuntament amb els Grups Locals. A través d'un formulari també es permet proposar un nou punt. El segon pas és el compromís a fer una aportació. Amb els prepagaments i els apadrinaments s'aconsegueix finançar el vehicle. Finalment, una vegada assolit el cent per cent del finançament es fan efectius els pagaments per comprar el vehicle i posar-lo en marxa.

 

Participació