L'alcalde Joan Mora optarà el 26M a la reelecció amb Junts per Vallgorguina

L'alcaldable assegura que afronta els comicis "amb molta energia i amb moltes ganes de seguir treballant i de dur a terme molts projectes que segueixin renovant i fent créixer el poble"

L'alcalde de Vallgorguina es presenmta el 26M a la reelecció
L'alcalde de Vallgorguina es presenmta el 26M a la reelecció | Junts per Vallgorguina
Redacció
14 de març del 2019
Actualitzat a les 15:39h

L'assemblea local del PDECat de Vallgorguina ha escollit a Joan Mora com a candidat de Junts per Vallgorguina a les eleccions municipals. Joan Mora afronta aquests propers comicis "amb molta energia i amb moltes ganes de seguir treballant i de dur a terme molts projectes que segueixin renovant i fent créixer el poble". Aquest nou projecte el comença acompanyat d'un equip que en les properes setmanes s'anirà coneguent.

Joan Mora va accedir a l'alcaldia la legislatura 2007-2011 i en les dues següents 2011-2015 i 2015-2019 ha renovat el càrrec i actualment governa amb majoria absoluta. La candidatura que encapçalarà de Junts per Vallgorguina "és més que una simple paraula o un eslògan", i per aquest motiu es posa a l'abast dels veïns i veïnes de Vallgorguina la possibilitat de decidir els projectes que els agradaria que es portessin a terme al municipi la propera legislatura.
Arxivat a