Desmantellada una plantació de marihuana a Fogars de Monclús

L'operatiu va permetre detenir dues persones, intervenir més de 2.000 plantes de marihuana

Redacció
11 de març del 2019
Actualitzat a les 19:44h
Plantació de marihuana desmantellada a Fogars de Montclús
Plantació de marihuana desmantellada a Fogars de Montclús | Mossos Esquadra
Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Granollers van detenir el 7 de març un home de 36 anys i una dona de 20 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues i per defraudació de fluid elèctric. La investigació va començar el mes d'octubre de 2018 quan els agents van tenir coneixement de la possibilitat que, en una masia rústica ubicada en un espai boscós, situada al terme municipal de Fogars de Monclús, s'hi cultivés marihuana.  

Les gestions que van fer els investigadors van corroborar aquests fets. A la masia no hi havia cap cap activitat residencial i un informe de la companyia elèctrica va confirmar l'elevat consum equivalent a sis naus industrials. Dijous de la setmana passada els agents van fer una entrada i registre ordenada pel Jutjat d'Instrucció 4 de Granollers. En el moment d'irrompre a l'interior de la masia, els agents van trobar dues persones, un home i una dona, que eren els arrendadors i propietaris de la plantació i que van quedar detinguts.
 
El registre va confirmar les sospites dels agents. A l'interior de la masia es va localitzar una plantació de marihuana i es van intervenir més de 2.000 plantes en diversos estats de creixement per un pes aproximat de 75 quilos.
 
L'operació, a més, va permetre desmantellar tota la infraestructura pel seu cultiu, consistent en aparells d'aire condicionat, làmpades, humidificadors, ventiladors i dipòsits d'aigua.