Magda Bes serà la candidata d'ERC Vallgorguina per a les municipals

Es presenta la candidatura en un acte amb el suport de Josep Ginesta, secretari general del Departament de Treball, i Oriol Ramon, president d'ERC al Vallès Oriental

Magda Bes al centre de la imatge amb mocador groc
Magda Bes al centre de la imatge amb mocador groc | ERC Vallgorguina
Redacció
11 de març del 2019
Actualitzat a les 17:14h
Magda Bes és la persona que ha escollit Esquerra Republicana de Catalunya de Vallgorguina per a encapçalar la llista a les eleccions municipals del proper 26 de maig. Així es va anunciar el passat diumenge 10 de març davant d'una setantena de persones, que van deixar petita la Sala d'Exposicions del Casal del Poble. La presentació va comptar amb la presència d'Oriol Ramon, president d'ERC al Vallès Oriental, i Josep Ginesta, secretari general del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, a més de l'alcaldable Magda Bes i Pep Cruz, president d'ERC de Vallgorguina.

Bes, molt emocionada en tot moment, va agrair la confiança dipositada i es va mostrar molt optimista i motivada de cara a la candidatura. "És un repte molt important. Treballarem per fer un poble millor, i ho farem amb respecte, transparència i consens, amb l'ajuda de tots i entre tots", va apuntar. L'alcaldable va insistir en la importància de treballar conjuntament pel municipi: "tot s'ha de fer entre tots i cal escoltar tothom. Hi ha molts recursos que no s'aprofiten, i treballant entre tots, podem fer molt bona feina".

Per la seva banda, Oriol Ramon, president d'Esquerra del Vallès Oriental, va destacar la importància que encapçali la llista una dona com Magda Bes, amb una trajectòria consolidada treballant pel municipi i al servei de la lluita per la justícia social i la igualtat d'oportunitats. "La República té nom de dona, i Magda Bes farà que Vallgorguina sigui un poble republicà, transparent i amb un equip transversal", va afirmar Ramon.

El president d'ERC del Vallès Oriental, que fa anys que coneix Bes, va agrair-li la seva generositat i el seu compromís pel partit i pel municipi, valorant positivament la seva candidatura: "ERC atrau la bona gent. A la gent d'Esquerra ens agrada treballar generosament pel poble, tenim aquest ADN, i Magda Bes és la millor candidata per a Vallgorguina". Oriol Ramon també va dedicar uns minuts als presos polítics i, en concret, a Oriol Junqueras, de qui va llegir-ne un text per a ser presentat a tots els actes de les candidatures d'ERC: "farem tot el possible i l'impossible per guanyar pel bé del país”.

Al seu torn, Josep Ginesta, secretari general del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, va valorar positivament la candidatura de Magda Bes. "El Departament necessita persones amb compromís social com ella. Necessitem una alcaldessa compromesa i valenta com tu", va afirmar. Ginesta va destacar la necessitat del canvi i va apuntar Magda Bes com a figura ideal per a teixir un projecte social que garanteixi els drets socials i les necessitats més bàsiques per a la ciutadania.

A l'acabar, Ginesta, que està sent investigat per rebel·lió, malversació, desobediència i revelació de secrets en relació a l'1-O, es va mostrar crític amb l'Estat i va assenyalar la necessitat de treballar "per a la defensa dels drets i les llibertats públiques. Ens fan falta polítiques real", va afegir.
Arxivat a