Grans resultats dels karateques del Baix Montseny a la Lliga Nacional

Joan Just (KCJ) medalla d'or en kumite de -75Kg, Marc Camacho subcampió

Joan Just Clopés medalla d'or kumite -84 Kg
Joan Just Clopés medalla d'or kumite -84 Kg | RFEK
Redacció
11 de març del 2019
Actualitzat a les 15:25h
Els karateques del Baix Montseny han brillat amb llum pròpia aquest cap de setmana a Donostia amb motiu de la celebració de la primera fase de la Lliga Nacional de Karate Júnior i Sub21 que organitza la Federació espanyola d'aquest esport. Així, Joan Just del Karate Club Just KCJ) de Sant celoni s'ha penjat la medalla d'or en la categoria Sub21 de -75Kg. a destacar que la majoria de competidor d'aquesta categoria superen els 18 anys i el karateca del club celoní encara té 17 anys.

Però aquesta no ha estat l'única medalla que ha viatjat cap al Baix Montseny ja que el palauenc Marc Camacho, del Club Esportiu Mediterrani (CEM) ha estat subcampió en la categoria de kumite de -84 kg, mentre que la seva germana Judit Camacho, també del CEM, tanmateix subcampiona en la prova de kumite femení júnior de -48 kg

I si aquests resultats van ser dissabte, ahir adiumenge Marc Camacho va disputar per primera vegada el Campionat Universitari de Catalunya i es va proclamar campió en la categoria kumite masculí Sub21 de -84 kg. Els karateques palauencs han expressat l'agraïment al seu sensei Josep Puertas, als companys del CEM i el suport de l?Ajuntament de Santa Maria de Palautordera.
 

Els Germans Marc i Judit Camacho subcampions a la primera fase de la Lliga Nacional de Karate 2019 Foto: Diversos