Militants i simpatitzants socialistes de la Selva reunits a Riells i Viabrea per parlar dels problemes de la comarca

Amb la presència de Sílvia Paneque i Albert Bramon la reunió de treball ha servit per posar les bases de la feina de cares a les properes cites electorals

Sílvia Paneque, Albert Bramon i Cristina Martínez
Sílvia Paneque, Albert Bramon i Cristina Martínez | PSC la Selva
Redacció
10 de març del 2019
Actualitzat a les 16:19h
Una cinquantena de militants, simpatitzants, regidors i alcaldables de la Selva van ser presents dissabte a un esmorzar de treball a Riells i Viabrea per tractar sobre qüestions d'actualitat i d'interès comarcal. La trobada vaa servir també per establir les bases de la feina que s'ha de desenvolupar al partit de cara a les properes cites electorals, les eleccions generals del 28 d'abril i les municipals del 26 de maig, per les quals el partit ja està treballant.

L'acte va comptar amb presència de la primera secretària de l'agrupació del PSC de Girona i candidata a l'alcaldia de Girona, Sílvia Paneque i del primer secretari de l'agrupació de la Garrotxa, Albert Bramon. Una altra de les assistents va ser la regidora socialista de Riells i Viabrea, Cristina Martínez que va destacar la necessitat que s'agilitzin algunes obres pendents per al desenvolupament de la comarca.

En la trobada, Sílvia Paneque va subratllar que el municipalisme del PSC ha marcat la construcció de la Catalunya contemporània i democràtica. "L’esforç en el detall, la política del rigor per abordar les deficiències i dificultats dels municipis, d'una banda, i el saber construir projectes sòlids de progrés i de creixement a mig i llarg termini són el segell identitari del municipalisme socialista",  va explicar Paneque. 

Paneque es va referir també a la seva feina en matèria de política social, habitatge i seguretat ciutadana. La primera secretària de l'agrupació de Girona va dir que "existeix marge per aplicar polítiques de recursos públics a la creació de llocs de treball i assegurar, així, la qualitat de vida que garanteix la dignitat i la llibertat de les persones".

D'altra banda, també es va referir a qüestions de seguretat en els municipis assegurant que la millor estratègia és la "fermesa sòlida sempre dins del respecte a les lleis que tenim per incrementar la seguretat".
 
Per la seva banda, Albert Bramon va assegurar que la feina del govern de Pedro Sánchez té l'objectiu d'il·lusionar i donar resposta als problemes reals dels ciutadans i ciutadanes i va reclamar la via del diàleg que avui dia, de cares a les properes eleccions del 28 d'abril, defensen els socialistes en solitari. Bramon va recordar que, per sort, a Catalunya hi ha gent que tossudament es manté en el centre polític, lluny dels radicalismes nacionalistes d'un i d'altre costat.
 
Arxivat a