Més de dues-centes persones en la 1a Cursa de la dona de Palautordera

Han fet un recorregut bàsicament urbà de quatre quilòmetres de distància

Participants a la 1a Cursa de la Dona de Palautordera aquest matí
Participants a la 1a Cursa de la Dona de Palautordera aquest matí | JXI
Redacció
10 de març del 2019
Actualitzat a les 23:18h
Més de 200 persones han participat aquest matí a la 1a  Cursa de la dona de Palautordera, emmarcada dintre dels actes programats a aquest municipi del Baix Montseny amb motiu del 8M, Dia Internacional de les Dones. Una activitat impulsada per l'Ajuntament amb la col·laboració del Club Excursionista Palautordera (CEP) i l'Associació de Dones de Palautordera.

El recorregut ha estat bàsicament urbà de quatre quilòmetres amb la finalitat de donar visibilitat al col·lectiu de dones al municipi. Era una cursa no competitiva oberta a totes les edats i la participació era gratuïta.

D'altra banda, el CEP ha organitzat també per aquest diumenge una calçotada-dinar amb la finalitat de recaptar fons per poder fer la inscripció de l'equip que participarà a la MCB - Montseny Costa Brava, marxa de resistència no competitiva i solidària. Cada equip ha de fer un donatiu de 1000 euros per poder-hi participar. Els beneficis aniran per a l'Hospital Sant Joan de Déu i el seu projecte #ParaLosValientes, que té com a objectiu la creació del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, el centre oncològic infantil més gran d'Europa. Els tiquets tenen un preu de 12 euros.
 

Més de dues-centes participants en la primera edició de la Cursa de la dona de Palautordera Foto: JXI
 

Flaix de fotografies de Gabriel Gallego Agustí