A Sant Celoni ja hi ha cinc candidatures que volen l'alcaldia

Raül Garcia (Junts per Sant Celoni i La Batllòria), Eduard Vallhonesta (PSC), Mariona Pascual (CUP), Magalí Miracle (ERC) i Ahmed Benamar (Podem)

06 de març del 2019
Actualitzat a les 19:04h
Ajuntament de Sant Celoni
Ajuntament de Sant Celoni | Jordi Purtí / arxiu
Tot fa preveure que la campanya electoral de les eleccions municipals del pròxim 26 de maig serà intensa a Sant Celoni. De fet, la precampanya ja ho està sent i els partits que han donat la cara, els cinc que tenen representació municipal estan prenent posicions. Junts per Sant Celoni i la Batllòria, PSC, CUP, ERC i Podem -que vindrà a ocupar el buit que deixarà ICV si no hi ha sorpresa de darrera hora- ja fa dies que envien missatges directes i subliminals, però tots tenen un destí: donar-se a conèixer i tenir quota de presència als mitjans locals i comarcals.

Les eleccions del 26M a Sant Celoni, però, tenen un nou punt d'interès ja que passi amb el que passi amb els resultats electoral el que és segur és que hi haurà nou alcalde ja que cap dels dos batlles que han presidit l'Ajuntament des del 1989 fins ara es presenten.  El socialista Joan Castaño (1989-2007) i (2011-2015) ha deixat la política i el nacionalista - independentista i actual alcalde de Sant Celoni Francesc Deulofeu (2007-2011) i (2015-2019) la deixarà quan s'acabi aquesta legislatura i, per tant, donaran pas a una nova generació de governants al municipi.

Els noms des de fa dies que són sobre la taula: Raül Garcia, actual regidor de d'Educació i Cultura serà el cap de llista de Junts per Sant Celoni i la Batllòria; Eduard Vallhonesta, portaveu del Grup Municipal del PSC, és el nou valor socialista; Mariona Pascual, actual regidora de la CUP repeteix com a cap de llista de la formació anticapitalista; Magalí Miracle, regidora de Comunitat és altra vegada l'aposta d'ERC; i l'única cara nova que es coneix és la d'Ahmed Benamar, el candidat de Podem.

Bé única cara nova fins ara ja que tots els partits donen per fet que Ciutadans presentarà candidatura i ja hi ha un ball de noms, però de moment cap de confirmat públicament. Tampoc no es descarta que el PP torni a presentar una llista fantasma tal com va fer fa quatre anys.

 
Arxivat a