ERC de Sant Esteve de Palautordera rebutja la destitució del seu regidor

En un comunicat han assegurat que Esteve Rosell ja havia avisat amb molta antelació el seu desacord amb els pressupostos municipals

Encaixada trencada entre el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera, Esteve Rosell (ERC) i  l'alcalde, Dani Fernàndez (PDECat)
Encaixada trencada entre el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera, Esteve Rosell (ERC) i l'alcalde, Dani Fernàndez (PDECat) | NBM
Redacció
02 de març del 2019
Actualitzat a les 11:50h
El Grup Municipal d'ERC de l'Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera ha reaccionat i ha contestat el cessament del regidor d'aquesta formació política, Esteve Rosell, amb un decret d'alcaldia després del vot contrari als pressupostos municipals 2019 en el ple de dimecres d'aquesta setmana. Des d'ERC manifesten rebutjar enèrgicament la destitució del primer tinent d'alcalde i regidor d'Obres i Serveis i responen el comunicat emès ahir pel Grup Municipal del PDECat.

Els republicans asseguren també en un comunicat que "el nostre company ja havia manifestat la seva preocupació durant els darrers anys per la disminució de les partides destinades a les obres de millora necessàries al municipi. Del 2017 al 2019, s’han reduït en  un 60%.
 
Recorden que molts dies abans de la celebració del ple del dia vint-i-set, Esteve Rosell va exposar a l'alcalde, Dani Fernández, la seva disconformitat amb els pressupostos municipals que es portaven a aprovar "per les mancances que patien en inversions en obres que ell considerava molt importants per al municipi".
 
En aquest sentit, l'Assemblea local d'ERC, reunida diverses vegades, donava suport als pressupostos presentats pel primer tinent d'alcalde, i considerava positives les inversions proposades per Rosell.
 
La posició de l'alcaldia i el grup municipal que representa PDECat, expliquen els republicans era diferent a la d'ERC i no va acceptar la proposta. Tanmateix els pressupostos van ser aprovats igualment amb el suport de la regidora Sònia Castell i un regidor i una regidora de la CUP. "La sorpresa va sorgir quan al cap de només deu hores, el nostre company va ser destituït per decret de l'alcalde, Dani Fernández".
 
Conclouen el rebuig a la destitució manifestant que a ERC de Sant Esteve no els agrada aquesta manera de fer política. Donem suport al seue company Esteve Rosell perquè creuen que ha fet bona feina en els darrers vuit anys que ha exercit com a regidor de mobilitat, obra pública, serveis públics i camins rurals així com a primer tinent d'alcalde al municipi de Sant Esteve de Palautordera els darrers quatre anys. "Sempre de manera lleial i eficient", acaba el comunicat.