A Sant Celoni 11 comparses i més de 800 participants a la Rua de Carnaval

Sortirà a 2/4 de 7 de la tarda del darrera de la biblioteca l'Escorxador

La Rua de Carnaval recorrerà un cop més els carrers de Sant Celoni
La Rua de Carnaval recorrerà un cop més els carrers de Sant Celoni | Jordi Purtí
Redacció
02 de març del 2019
Actualitzat a les 10:28h
Avui dissabte 2 de març a 2/4 de 7 de la tarda es posarà en marxa la Rua de Carnestoltes des de darrere de la Biblioteca l'Escorxador encapçalada per la carrossa del Rei Carnestoltes. Al rei de la gresca i la disbauxa l'acompanyaran 10 comparses més, formades per més de 800 persones: Reina de cors, El vol dels vilardells, Las chicas del Moulin Rouge, Al mal temps bona cara, Els Chiquinflanquis, Les divermeduses futboleres, Pirates de la Batllòria, Parxi Basquet, La Farsa, Alienígenes especials de guiatge. Les persones que no formin part d'una comparsa, però que hi vulguin participar, ho han de fer darrere la carrossa del rei Carnestoltes.
 
L'itinerari de la rua de Carnaval, que omplirà de música i color els carrers de Sant Celoni, passarà pel passeig de la Rectoria Vella, carrer Torras i Bages, carrer Ramis, carrer Grup Escolar, passeig dels Esports, plaça 1 d'octubre, carrer Sant Martí, carretera Vella, carrer Anselm Clavé, Plaça de la Vila, on les comparses entraran per fer la seva coreografia, carrer Torras i Bages, carrer Bruc i carrer Esteve Cardelús.
 
Enguany s'arriba al XXIII Concurs de comparses amb els premis a la més original, la més animada, la més elaborada, la més votada i la carrossa més treballada. I com a novetat, enguany s'estableix un premi a la participació per a totes les comparses.
 
A les 9 del vespre, al pavelló municipal d'esports 11 de Setembre tindrà lloc el Sopar Popular amb la participació d'unes 500 persones. I a partir de 2/4 d'11 de la nit, ball de disfresses al Pavelló obert a tothom amb Falsa Modèstia seguit de LeeBeats. Al pavelló hi ha aforament limitat (els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats d'una persona adulta).
 
Arxivat a