fons bibliogràfic

L'Ajuntament de Riells i Viabrea i l'Obra Social "La Caixa" acorden una col·laboració

El consistori i l'entitat financera han signat un conveni per millorar i modernitzar l'equipament informàtic de la biblioteca i per ampliar el fons bibliogràfic

per Redacció, 28 de febrer de 2019 a les 07:08 |
Signatura acord de l'Ajuntament de Riells i Viabrea amb l'Obra Social La Caixa per invertir a la biblioteca
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de febrer de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Riells i Viabrea i l'Obra Social "la Caixa" han signat una col·laboració que aportarà 4.000 euros al municipi que es destinaran a millorar i modernitzar els ordinadors de la biblioteca així com també a ampliar el fons bibliogràfic. Aquesta col·laboració puntual és possible gràcies a l'acord entre l'Ajuntament i l'Obra Social "la Caixa", que manté amb entitats sense ànim de lucre o amb activitats de caràcter social.

Malgrat que l'àrea social de la Caixa ja ha col·laborat en altres ocasions amb la població de Riells i Viabrea, ja que en una altra ocasió va participar en accions vinculades amb l'Associació AmbTu, aquesta, però, és la primera vegada que col·labora directament amb el consistori. L'oficialització d'aquesta col·laboració és una oportunitat per millorar la biblioteca i el seu espai públic municipal. Un espai educatiu destinat a millorar la cohesió entre els vilatans i a enfortir el teixit cultural del poble.  

 
A la signatura hi han assistit l'alcalde de l’Ajuntament de Riells i Viabrea, Josep Maria Bagot, els regidors Felipe González i Adriana Puig, Paqui Díaz, auxiliar bibliotecari; la directora de Banca, Institucions a Girona de Caixabank, Gemma Batlle i Cristina Carnicero, directora de l'oficina de CaixaBank a Riells i Viabrea.

 

Participació