Rua de comparses i nit musical divendres al pavelló per celebrar el Carnaval a Arbúcies

El diumenge a la tarda tindrà lloc el Carnaval infantil

Redacció
27 de febrer del 2019
Actualitzat a les 17:48h
Carnaval a Arbúcies
Carnaval a Arbúcies | AJA
Com cada any, la llar d’infants i les escoles donen el tret de sortida del Carnaval amb les seves rues pels carrers del centre del poble. A la nit, la festa seguirà amb la rua de comparses pel carrer Camprodon a partir de les 10 del vespre i la nit musical que han preparat des de l'Associació de Festes Joves.
 
Enguany s'han presentat al concurs set comparses i desfilaran pel carrer Camprodon fins arribar al poliesportiu de Can Delfí. Allà, els grups participants exhibiran els seus balls i, tot seguit, es durà a terme l'entrega de premis, que aquest any seran quatre. Un primer premi de 500 euros, un segon premi de 300 euros, un tercer premi de 150 euros i un quart premi atorgat per l'Associació de Comerç d'Arbúcies de 100 euros a bescanviar a qualsevol dels comerços associats.
 
I, a partir de les 1.30 h de la nit, començarà la festa de disfresses organitzada per l'Associació de Festes Joves d'Arbúcies, que comptarà amb les actuacions dels arbuciencs Savage Dj's i del grup Free Kiss. A la mitja part, es farà l'entrega de premis del III Concurs de disfresses.
 
Finalment, diumenge 3 a a la tarda, a partir de les 16 h, concentració de la mainada disfressada a la placeta de la Pietat i, tot seguit, desfilada fins al poliesportiu de Can Delfí, on hi haurà l'espectacle infantil a càrrec de la companyia Atrapasomnis i, al finalitzar, coca per a tots els nens i nenes disfressats. 
 
Arxivat a