incidència

La fortor provocada per un vernís ha obligat recol·locar el personal i usuaris del servei de Comunitat de Sant Celoni

Era un material que s'havia de posar damunt del paviment de les obres de la plaça Josep Maria Alfaras

per Jordi Purtí, 26 de febrer de 2019 a les 19:57 |
Aquest és el cartell que s'ha penjat a la porta de Comunitat després de tancar l'espai | NBM
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de febrer de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El servei de l'àrea de Comunitat de l'Ajuntament de Sant Celoni ha hagut de recol·locar-se en diversos edificis municipals aquest matí per culpa de les obres que s'estan portant a terme a la plaça Josep Maria Alfaras i que ja són en la seva fase final. Els problemes han vingut quan l'empresa constructora ha col·locat un vernís sobre el paviment i tota la flaire ha entrat dintre del local on treballen els professionals de l'àrea i també on fan totes les gestions els usuaris del servei.

Magalí Miracle, regidora de Comunitat, ha explicat a NacióBaixMontseny que l'espai de treball no té finestres i el sistema de ventilació ha estat insuficient per poder eliminar la fortor que ha provocat aquest material. Després d'una revisió portada a terme pel servei intern de Prevenció de Riscos Laborals s'ha valorat que no es podia treballar amb aquestes condicions i s'ha decidit recol·locar el personal a l'edifici de Territori, situat molt a prop del de Comunitat.


Magalí Miracle també ha confirmat que les visites concertades s'han pogut seguir fent i només se n'han anul·lat una o dues. Aquesta nit es deixarà l'edifici ventilant i demà al matí es valorarà altra vegada la situació.

D'altra banda, després de la situació creada l'empresa ha deixat de posar aquest vernís i ho ha posposat per més endavant, segurament aprofitant algun dia que l'edifici de Comunitat estigui tancat.

 

Participació