VÍDEO Tretze vehicles de Bombers mobilitzats per l'incendi en una empresa de Sant Celoni

El foc està cremant una pila de deixalles dintre del recinte de l'empresa Recuperacions Masnou, SL

Incendi a l'empresa de Sant Celoni Recumas
Incendi a l'empresa de Sant Celoni Recumas | AJSC
Redacció
25 de febrer del 2019
Actualitzat a les 18:35h


Tretze dotacions dels Bombers de la Generalitat estan treballant des de tres quarts de cinc de la tarda en l'extinció d'un incendi que s'ha ocasionat a l'empresa Recuperacions Masnou, SL, situada al carrer Rec del Molí en el polígon industrial El Molí de les Planes de Sant Celoni. El foc està cremant una pila de deixalles dintre del recinte de l'empresa.

D'altra banda, l'incendi ha provocat una columna de foc negre molt visible des de diversos punts de Sant Celoni i rodalies i l'accés al polígon està tancat a la circulació. De fet, des d'Emergències de la Generalitat es demana que la gent no s'hi acosti per tal que els professionals de les emergències puguin fer la seva feina. També es recomana que en cas de notar molèsties els veïns tanquin portes i finestres. Protecció Civil ha posast en prealerta el Pla Procicat.

Recuperacions Masnou, SL és una empresa de Sant Celoni amb una experiència de més de cinquanta anys i es dedica a la recuperació de ferralles, metalls, cartrons, papers i plàstics.

La columna de fum negre visible des de molts punts de Sant Celoni Foto: Miquel Comas Dorca

 

Arxivat a