L'atleta del CA Sant Celoni, Marçal Cruz, doble subcampió d'Espanya de llançament de martell

Ha participat en les proves VM45 de llançament llarg i pesat

Marçal Cruz, dos nous podis en llançament dfe martell llarg i pesat
Marçal Cruz, dos nous podis en llançament dfe martell llarg i pesat | Marçal Cruz
25 de febrer del 2019
Actualitzat a les 12:58h

L'atleta vallgorguinenc del CA Sant Celoni, Marçal Cruz, s'ha proclamat aquest dissabte 23 de febrer subcampió d'Espanya Màster de Llançaments Llargs d'hivern que s'ha celebrat a Madrid. El nou èxit esportiu l'ha aconseguit en la prova de llançament de martell amb una marca de 42,61 metres en la categoria VM45. Marçal Cruz, però, també ha pujat al podi com a subcampió en la prova de llançament de martell pesat amb una marca de 13,23. El vallgorguinenc també ha participat en la prova de llançament de disc -fora de competició- aconseguint una marca de 29,85 metres.

L'atleta de Vallgorguina el passat 10 de febrer es va proclamar doble campió de Catalunya M45 de martell amb un llançament de 43,23 i martell pesat amb una marca de 13,23 metres que suposa la seva millor marca personal i rècord del club. A més, es va classificar en quarta posició a disc i a javelina. Aquest campionat es va celebrar a Santa Coloma de Gramanet.