Raül Garcia: «Puc aportar una nova visió i perspectiva de Sant Celoni i la Batllòria des de l'alcaldia»

El candidat de Junts per Sant Celoni i la Batllòria apel·la a la joventut per parlar de coses que fins ara no se n'ha parlat

En primer terme Raül Garcia, candidat de Junts per Sant Celoni i la Batllòria, acompanyat de Francesc Deulofeu
En primer terme Raül Garcia, candidat de Junts per Sant Celoni i la Batllòria, acompanyat de Francesc Deulofeu | Jordi Purtí
23 de febrer del 2019
Actualitzat el 26 de febrer a les 11:18h
"Puc aportar una nova visió i una nova perspectiva de l'alcaldia de Sant Celoni i la Batllòria", sintetitza els fonaments programàtics amb els que pensa liderar la seva candidatura. Posant èmfasi en el seu tarannà d'anar junts "perquè així som imparables", assegura que assumeix la responsabilitat i el moment per encapçalar el proper mes de maig una llista amb aspiracions a mantenir l'alcaldia del municipi. Garcia posa en valor la seva experiència de govern com a regidor i apel·la a la joventut, té 36 anys, per als reptes de futur "som  una nova generació. La gran majoria de candidats que ens presentem a les eleccions del 26M són de la meva generació amb ganes de remoure-ho tot i parlar de coses fins ara no se n'ha parlat", ha dit aquesta nit en l'acte de presentació de la candidatura seguit per un nombrós públic que ha emplenat la platea de la sala gran del Teatre l'Ateneu.

Ha utilitzat terminologia tecnològica del #5G per fer notar que l'alcalde que sorgeixi d'aquestes eleccions serà el cinquè alcalde de la democràcia recordant a Teresa Rosell, Antoni Pujol, Joan Castaño i Francesc Deulofeu. Tot i que no va ser una presentació per desgranar el seu programa electoral sí que va deixar entreveure algunes idees com la creació de talent comptabilitzant educació i empreses, igualtat d'oportunitats i de gènere, saber tornar a connectar el medi amb el nostre entorn com a mostra d'identitat i aprofitament de l'economia. En aquest sentit va deixar clar que "en temes de turisme, el bosc i la química verda hi ha molta feina a fer".

Entre els grans projectes hi ha els de recuperar la carretera comarcal i un nou pla de mobilitat en el que el vianant i la bicicleta sigui prioritaris. També va incidir en altres qüestions com el centre històric, la construcció d'un nou casal d'avis i un espai per a joves i entitats "Sant Celoni i la Batllòria han de ser culturalment forts", ha dit Raül Garcia.
 

Raül Garcia en la presentació de la seva candidatura a l'alcaldia de Sant Celoni i la Batllòria Foto: Jordi Purtí



Francesc Deulofeu li dona l'alternativa

L'acte d'aquesta nit ha començat amb dues sorpreses per al candidat. Una intervenció enregistrada del presdident Carles Puigdemont i una carta de Jordi Turull escrita des de la presó. A més de les imatges dels presos, preses, exiliats i exiliades polítiques que han fer esclatar el crit de "llibertat".

Després ha estat el torn de l'actual alcalde de Sant Celoni, Francesc Deulofeu, que ha donat l'alternativa al candidat de Junts per Sant Celoni i la Batllòria fent un repàs de les actuacions en tots els àmbits que ha portat a terme en els vuit anys d'alcaldia, en dues etapes. Un poble bonic i agradable, un municipi amb oportunitats, identitat, posar al dia Sant Celoni i la Batllòria, Pla Estratègic del Baix Montseny i propostes de país.
Arxivat a