Vaga general amb tres marxes lentes i una manifestació al Baix Montseny

Les tres columnes confluiran al Centre Comercial Altrium de Sant Celoni i arribaran en manifestació fins la plaça de la Vila

Cartells de la vaga del 21-F
Cartells de la vaga del 21-F | ACN
Redacció
20 de febrer del 2019
Actualitzat a les 11:50h
"Sense drets no hi ha llibertat", aquest és el lema de la vaga general prevista per demà 21 de febrer a tot el país i concretament al Baix Montseny. En aquest sentit, s'ha fet la convocatòria de tres marxes lentes a partir de les 11 del matí que sortiran en tres columnes i que abarcaran gairebé la totalitat del Baix Montseny.

La primera columna serà la de Riells i Viabrea, Hostalric i Breda. La segona els municipis de Llinars del Vallès i Sant Antoni de Vilamajor i la tercera Sant Esteve de Palautordera i Santa Maria de Palautordera. La idea és que les tres columnes conflueixin a Sant Celoni, al Centre Comercial Altrium i des d'aquí se surti en mani9festació fins la plaça de la Vila de Sant Celoni.

Els motius pels quals es crida la gent a no treballar i sortir al carrer són la demanda de la derogació de la reforma laboral del PP del 2012, la recuperació de les lleis catalanes vetades pel Tribunal Constitucional, la implementació d'un salari mínim català de 1.200 euros, la igualtat de gènere als centres de treball i funció pública de qualitat amb condicions laborals dignes. A més, diverses organitzacions sobiranistes també han cridat a secundar la protesta pel context de retrocés de drets socials i polítics que consideren que s'està produint a Catalunya i com a protesta pel judici de l'1-O.

La vaga la convocat la Intersindical-CSC amb nombrosos suports com Òmnium, l'ANC, Súmate, CUP, Junts per Catalunya i ERC.