eleccions municipals 2019

El PSC proposa ubicar el nou CAP de Sant Celoni en els terrenys de la Forestal

La candidatura encapçalada per Eduard Vallhonesta ha començat el seu recorregut pels barris

per Redacció , 18 de febrer de 2019 a les 15:02 |
Carpa de campanya del PSC Sant Celoni i la Batllòria | PSC Sant Celoni
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de febrer de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El Partit dels Socialistes de Sant Celoni i la Batllòria ha començat aquest cap de setmana les visites als barris de Sant Celoni. La finalitat d'aquestes visites és la de de poder conèixer de primera mà tot allò que preocupa als veïns de Sant Celoni i la Batllòria i poder copsar les necessitats que tenen tant als seus barris com al poble. Les visites han començat pel barri de les Illes Belles, acompanyats per un grup de veïns que els han apropat les necessitats que tenen.

Han intercanviat idees i preocupacions, necessitats i inquietuds amb la iodea d'elaborar un programa polític per les properes eleccions municipals del maig vinent. "El programa polític que volem ha de ser un programa fet per i per a les persones del nostre poble". El grup municipal dels socialistes de Sant Celoni i la Batllòria tenen clar que aquest programa polític ha de ser "el nostre full de ruta pels propers quatre anys. A les propostes fetes als veïns per millorar el nostre poble, hem explicat que el PSC de Sant Celoni i la Batllòria vol ubicar el nou CAP que s'ha de construir, als terrenys de la Forestal ja que considerem que és l'espai més idoni".

El candidat del PSC, Eduard Vallhonesta, assegura que les properes eleccions municipals són crucials per Sant Celoni i La Batllòria ja que al seu parer s'ha de decidir si continuar amb la política municipal que fa l'actual equip de govern, sense motivació ni ganes de treballar per tirar endavant el poble i millorar la vida de les persones o fer un canvi de rumb per iniciar una nova etapa que abordi els problemes i els dèficits de Sant Celoni i la Batllòria i aporti esperança de temps millors. El Partit dels Socialistes de Sant Celoni i la Batllòria, assegura Vallhonesta, està disposat i compromès a canviar la política que s'ha fet en els darrers temps i donar solucions als problemes actuals.

 

Participació