L'11a Trobada de Clàssics arriba aquest diumenge 17 de febrer

La novetat d'aquest any es podrà veure al migdia, a partir de 3/4 d'1, amb el primer concurs d’elegància

Nova edció de la trobada de clàssics d'Arbúcies
Nova edció de la trobada de clàssics d'Arbúcies | AJA
Redacció
15 de febrer del 2019
Actualitzat a les 11:58h
Aquest diumenge 17 de febrer se celebrarà la 11a edició de la Trobada Clàssics Montseny-Guilleries d'Arbúcies, la gran festa del món del motor. Es tracta de la concentració més gran de tot el país, ja que aplega més de 700 vehicles cada any. Com en els últims anys, hi podran participar els vehicles matriculats fins al 1986.

El certamen començarà a primera hora del matí amb l'arribada dels primers participants i l'esmorzar per a tots ells al pati de l'Escola Dr. Carulla. Per als primers 500 participants serà gratuït. Des de llavors i fins a les 2 del migdia, es podrà passejar per l'exposició de vehicles clàssics que hi haurà als carrers del centre del poble: carrer Camprodon, Germana Assumpta, pujada del carrer Castell, placeta de Can Reus, avinguda dels Països Catalans, passeig de Palacagüina, passeig Dr. Carulla, aparcament Dr. Carulla i pati de l'Escola Dr. Carulla.

La novetat d'aquest any es podrà veure al migdia, a partir de 3/4 d'1, amb el primer concurs d’elegància. Hi podran participar tots els vehicles que aparquin a la zona d'exposició fent una inscripció al mateix dia per WhatsApp. El jurat, format per cinc membres de l'entitat Clàssics Montseny Guilleries, seleccionarà cinc vehicles que seran premiats amb nits d’hotel i productes de la vall d'Arbúcies. L’entrega de premis tindrà lloc a la placeta de Can Reus, on s'instal·larà una gran catifa vermella i un escenari perquè els participants guanyadors expliquin la història de llurs vehicles.
Arxivat a