Marçal Cruz, de Vallgorguina, doble campió de Catalunya de Llançaments d'Hivern Màster

L'atleta de categoria M45 del Club Atletisme Sant Celoni es va penjar la medalla d'or en llançament de martell i martell pesat

Marçal Cruz al podi de Santa Coloma de Gramanet
Marçal Cruz al podi de Santa Coloma de Gramanet | CA Sant Celoni
11 de febrer del 2019
Actualitzat a les 15:40h
Aquest diumenge 10 de febrer l'atleta de Vallgorguina de categoria veterà del Club Atletisme Sant Celoni, Marçal Cruz, s'ha proclamat campió de Catalunya M45 de martell amb un llançament de 43 metres i campió de Catalunya M45 de martell pesat amb una marca de 13,28 metres, que suposa la seva millor marca personal i rècord del club. El campionat de Catalunya de Llançaments d'Hivern Màster va tenir lloc a les instal·lacions de Santa Coloma de Gramanet.

Marçal Cruz a més d'aquest doble campionat també es va classificar en quarta posició en les modalitats de disc i javalina.