Aleix Vilabella i Anna Clapés els primers guanyadors del Trail Vilamajor

La nova cursa de muntanya té un recorregut de 26 km pel Montseny amb un desnivell positiu de 1550 metres

Aleix Vilabella i Anna Clapés, primers guanyadors del Trail Vilamajor
Aleix Vilabella i Anna Clapés, primers guanyadors del Trail Vilamajor | Jordi Purtí
Redacció
10 de febrer del 2019
Actualitzat a les 18:12h
Aleix Vilabella (2h41'15") i Anna Clapés (3h16'45") han estat els primers guanyadors del Trail Vilamajor que s'ha estrenat aquest cap de setmana en el calendari de les curses de muntanya amb 360 participants en el global de totes les curses organitzades (minis ahir dissabte i les dues curses de 13 km i 26 km avui diumnege).

Els corredors que han participat a la prova reina s'han trobat amb 1550 metres de desnivell positiu. Els primers 5,7 kilòmetres han estat un constant puja i baixa amb molt corriol de muntanya i abundant vegetació. A partir d'aquí s'han enfilat fins al cim del Samont (1272m.), punt més alt de la cursa, a través de corriols, camins i pista.

Després de coronar el Samont han hagut de superar una llarga baixada i força tècnica a la part final just abans d'encarar la segona pujada, més curta que la primera però molt intensa, amb una distància d'1,8 km i un desnivell positiu de 460m., per tant, amb una pendent mitjana del 25,5%. Tot seguit l'última baixada, i planejant cap al final, fins arribar als últimes metres, on els esperava la darrera sorpresa: 101 escalons a 250m de l'arribada a Sant Pere de Vilamajor.

Per la seva banda, Guillem Portell (1h05'34) i Bianca Barquet (1h16'17) són els primers guanyadors de la distància de 13 km d'aquesta nova cursa de munyanya pels voltants del Montseny amb sortida i arribada de Sant Pere de Vilamajor organitzada pel ització és a càrrec del Club Esportiu Trailrunning Vilamajor juntament amb l'empresa Movit.