Ahmed Benamar encapçalarà la candidatura de Podem a Sant Celoni el 26M

«Estem treballant per elaborar un programa d'esperit obert, transparent i que tothom hi aporti idees»

Ahmed Benamar, candidat de Podem a l'alcaldia de Sant Celoni
Ahmed Benamar, candidat de Podem a l'alcaldia de Sant Celoni | Jordi Purtí
08 de febrer del 2019
Actualitzat el 18 de febrer a les 15:15h
Ahmed Benamar encapçalarà la candidatura a les eleccions municipals del 26M a Sant Celoni, després d'acabat el procés de primàries que s'ha portat a terme en aquestes últimes setmanes. La presentaciói ha tinfut lloc aquesta nit passada a la sala Bernat Martorell amb la presència de Noelia Bail, secretària general de Podem Catalunya, i David Clarà, secretari de Municipalisme del partit. Aquesta és la primera vegada que Podem es presenta en solitari a les eleccions de Sant Celoni.

El candidat assegura que és un gran pas poder-se presentar a les eleccions i des d'ara ja s'està treballant per fer elaborar un programa amb contingut d'esperit obert, transparent i participatiu "on tothom aporti idees". Ahmed Benamar diu que tenen clar el que sobra i el que falta a Sant Celoni.

En la seva presentació també ha lamentat el bipartidisme PSC-JxC que hi ha hagut a l'Ajuntament de Sant Celoni des de les primeres eleccions municipals celebrades l'any 1979 "sense saber donar resposta a les necessitats reals dels ciutadans". També va posar com exemples de mancances la qüestió de la piscina pública descoberta i les urgències de pediatria a l'hospital de Sant Celoni, la ubicació de les escoles públiques en relació a la concertada o el vandalisme i la brutícia que hi ha al municipi.

Per la seva banda Noelia Bail va dir que Podem, a nivell municipal, ha de ser el pal de paller que planti cara a les retallades i la desiogualtat provocada per la dreta. Ho ha de fer, va dir, en tres eixos fonamentals "tenir cura de les persones de totes les edats, lalluiota contra la violència masclista i el dret a un habitatge digne".

Finalment, David Clarà, va encoratjar la candidatura de Podem a Sant Celoni a ser persistents per poder portar a terme canvis importants quye, en aquests darrers quatre anys ja s'han pogut visibilitzar a molts municipis on hi ha l'empremta de Podem.
 

Presentació de la candidatura de Podem a les eleccions municipals de Sant Celoni amb Ahmed Benamar (candidat), Noelia Bail (secretària general) i David Clarà (responsable de municipalisme). Foto: Jordi Purtí



 
Arxivat a