Comunicat del PDECat de Sant Antoni de Vilamajor sobre la pista polivalent

Les raons per ajornar un ple

Redacció
06 de febrer del 2019
Actualitzat a les 17:36h
Després de l'ajornament del Ple Oredinari Municipal de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor convocat per dijous 31 de gener i fruit de les diverses reaccions, hem considerat oportú com a agrupació local del PDeCat compartir amb vosaltres les següents consideracions:

El projecte de la pista polivalent ha estat una constant al llarg del mandat. Des del primer moment, els nosytres socis, tenien constància que la pista polivalent era una de les nosytres prioritats i sempre hi han donat suport. Hi hem esmerçat temps, dedicació i diners de tots els vilamajorins i vilamajorines, per a elaborar un projecte que permetrà satisfer una de les necessitats més reclamades de la nostra vila.

Prèvia a la presentació pública, s'havien realitzat diferents trobades, entre entitats locals, alcaldia i regidories respectives. Tot i el debat dins el govern municipal, el 16 de gener en reunió de govern, tots els regidors sense exclusions, es van mostrar favorables a seguir endavant amb el projecte. En aquella mateixa reunió, es va acordar que lligat a la primera fase dcel projecte, es promourà la urbanització de l'entorn, entre altres actuacions, integrant l'espai de la piscina a la zona del nou equipament.

Aquesta voluntat acordada s'exposa, el dimecres 23 de gener, a la presentació pública del projecte on hi són presentstots els regidors.

El dia 24 de gener, es va celebrar una junta de Govern on cap regidor es va pronunciar en contra del projecte. Seguidament, el divendres 25 de gener, es va convocar el ple de manera oficial. Tots els regidors, tant de govern com de l'oposició, van rebre la convocatòria amb l'ordre del dia corresponent. Ningú va fer cap comentari ni suggeriment respecte el mateix.

El dia 28 de gener, es va celebrar la Comissió Informativa prèvia al ple del dijous 31 de gener. Cap regidor va fer cap comentari ni suggeriment respecte l'ordre del dia previst.

Tot semblava indicar que el projecte es podia sotmetre a votació al ple que s'havia de celebrar dijous. Però, a escasses 4 hores de la celebració del ple, dos regidors d'ERC es varen presentar al despatx de l'alcaldessa per demanar que retirés el punt 11 de l'OD i convoqués un ple extraordinari per a votar el punt de manera exclusiva.

Davant aquesta situació i veient que a les files d'ERC Vilamajor hi havia dubtes respecte la manera de votar l'aprovació inicial d'aquest projecte, l'alcaldessa va decidir ajornar el ple a dijous 7 de febrer, a la mateixa hora, i amb el mateix ordre del dia.

Arribats a aquest punt, des del col·lectiu local del Partit Demòcrata recolzem la decisió presa per l'alcaldessa i els nostres tres regidors, i ens reafirmem amb la voluntat d'aprovar el projecte de la pista poliesportiva en el proper ple ordinari convocat per dijous dia 7 de febrer.

Sant Antoni de Vilamajor, 3 de febrer de 2019