parc natural del Montseny

La Diputació de Girona ajudarà a projectes dins el Parc Natural del Montseny Reserva de la Biosfera

En total hi destinarà 109.000 euros

per Redacció , 29 de gener de 2019 a les 18:17 |
Santa Fe del Montseny | Jordi Purtí / arxiu
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de gener de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Diputació de Girona destinarà aquest any 974.000 euros en ajuts vinculats al medi ambient a les comarques gironines per mitjà de la convocatòria de quatre campanyes de subvencions. Els ajuts són per a actuacions de conservació del patrimoni natural i la biodiversitat en espais d'interès natural; actuacions en matèria forestal i de prevenció d'incendis forestals; projectes dins del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny, i la instal·lació de calderes i xarxes de calor de biomassa municipals.

Pel que fa als projectes dins del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny, l'objectiu és promoure les activitats compatibles amb la conservació dels valors de la zona i compensar l'increment de les inversions derivades de l'aplicació del pla especial del Parc Natural del Montseny. Els ajuts s'adrecen a particulars i, en concret, a les explotacions forestals i agrícoles-ramaderes; les empreses de serveis; la millora dels habitatges i la restauració del patrimoni arquitectònic; la millora de l'eficiència energètica i la sostenibilitat, i l'establiment de reserves forestals destinades a conservar boscos madurs que puguin evolucionar de manera natural. L'import total de la convocatòria és de 109.000 euros.  

 

Participació