Més de 400 comensals a la 34a Mostra de Cuina Casolana de Santa Maria de Palautordera

Els assistents van poder tastar entre 41 plats preparats per les cuineres i els cuiners participants

Grup de cuineres i cuiners participants en la 34a edició de la Mostra de Cuina Casolana
Grup de cuineres i cuiners participants en la 34a edició de la Mostra de Cuina Casolana | Marc Pou
Redacció
28 de gener del 2019
Actualitzat a les 17:55h

La Festa Major de Sant Proget 2019 ha viscut la 34a edició de la Mostra de Cuina Casolana de Santa Maria de Palautordera amb un nou èxit de participació amb més de 400 comensals que van poder tastar els 41 plats que van preparar les cuineres i cuiners participants.

Entre els 41 participants hi havia les germanes Sagrari i Margarita Bonilla que han participat en les 34 edicions de la Mostra de Cuina així com les novetats d'enguany: Chris Carnie que va preparar Atholl brose, un postre típic escocès; Ouafae que va preparar un postre típic marroquí amb tè; Elvira Arriaran que va preparar Panpaku i  Josep Maria Rovira del Restaurant Cal Virol. Els comensals van estar atesos en tot moment per un exèrcit de cambrers voluntaris,  uniformats amb un davantal.

Abans de finalitzar l'acte, llbert Ferrer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera va dirigir unes paraules d'agraïment a les cuineres i cuiners per tota la passió i dedicació, als col·laboradors per la feina feta i a tots els assistents. Va fer esment que després de 34 edicions, Palau ja no pot concebre una Festa Major de Sant Proget sense una mostra de cuina casolana. Al mateix temps, també va excusar la presència de l'alcalde Jordi Xena que en aquesta ocasió no va poder assistir per la defunció de la seva mare.

Flaix d'imatges

Més imatges de Marc Pou i Shirlei Segura