La CUP d'Arbúcies presentarà candidatura municipalista a les eleccions del maig 2019

Tenen el convenciment que poden articular un nou espai polític capaç d'esdevenir alternativa de govern

La CUP Arbúcies es presentarà a les eleccions municipals del maig de 2019
La CUP Arbúcies es presentarà a les eleccions municipals del maig de 2019 | CUP Arbúcies
Redacció
28 de gener del 2019
Actualitzat el 18 de febrer a les 16:42h
La militància i simpatitzants de la CUP Arbúcies han valorat favorablement presentar una candidatura municipalista per a les Eleccions del maig del 2019. D'aquesta manera pensden combatre el que consideren "polítiques clientelars i populistes de l'actual gopvern d'Arbúcies", ja que segons els anticapitalistes han provocat la pèrdua de consciència política general de la població i un retrocés molt greu en la presa de decisions de caire popular.

Tenen el convenciment que poden articular un nou espai polític capaç d'esdevenir alternativa de govern, que situï la vida de les persones i la participació ciutadana "al centre de l'agenda i de l'activitat política". També creuen que hi ha d'haver un relleu generacional de la CUPA.

Així destaquen, en un comunicat de set punts que han fet públic, que la CUP Arbúcies apostarà: Per unes polítiques feministes; Per la participació ciutadana; Per situar l'educació, l'esport i la cultura al centr; Per una economia social i cooperativa; Per polítiques transformadores en clau ecologista; Per governar sota criteris d’ètica, transparència i vocació de servei públic; i Per liderar el camí cap a la República catalana i tombar el règim del 78.

En definitiva, manifesten, la CUP Arbúcies anirà a les eleccions municipals per poder donar una oportunitat al municipalisme real i de base.

Arxivat a