Arbúcies homenatja a Josep Iglesias i Juanjo Dalmau pels mèrits esportius

David Busquets i Pau Tarrats van oferir una xerrada sobre exercici físic

Els dos homenatjats amb l'alcalde d'Arbúcies, Pere Garriga
Els dos homenatjats amb l'alcalde d'Arbúcies, Pere Garriga | AJA
Redacció
26 de gener del 2019
Actualitzat a les 0:27h
L'Ajuntament d'Arbúcies va voler reconèixer els mèrits esportius aconseguits per Josep Iglesias i Juanjo Dalmau durant la temporada passada en els seus esports respectius.
 
En el cas d'Iglesias, va  quedar en segona posició als Campionats d’Europa de pitch & putt amb la Selecció Catalana. Durant l'acte, Iglesias va explicar la seva experiència d'haver estat en una competició europea i, també, com li va començar l'afició pel pitch & putt. Per la seva banda, a Dalmau se li va reconèixer la seva participació als campionats de Catalunya de tir al plat, en la modalitat de fossa olímpica, on va aconseguir el primer lloc per equips. Dalmau va assenyalar que l'afició del tir al plat li ve de família, ja que el seu avi ja el practicava i també va explicar les paculiaritats d'aquest esport.
 
Abans, però, David Busquets i Pau Tarrats van oferir una xerrada sobre exercici físic amb el títol Molt més que moviment en la qual es van parlar d'aspectes com ara l'alimentació saludable o com evitar el dolor muscular amb la pràctica de bones postures. La xerrada va acabar amb una part pràctica en què Busquets i Tarrats van fer una petita exhibició d'estiraments que es poden fer a casa d’una manera fàcil i senzilla.
 
Arxivat a