crisi bombers

L'alcalde de Sant Celoni trasllada a la Generalitat la crítica situació dels bombers

Francesc Deulofeu s'ha reunit amb el director general de Prevenció

per Redacció, 23 de gener de 2019 a les 15:41 |
Reunió de l'alcalde de Sant Celoni, Francesc Deulofeu amb el director general de Prevenció, Manel Pardo | AJSC
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de gener de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'alcalde de Sant Celoni, Francesc Deulofeu, s'ha reunit amb el director general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments, Manel Pardo. Durant la trobada, l'alcalde li ha traslladat el malestar del parc de bombers de Sant Celoni, en la línia de la resta del cos, per manca de recursos materials. A més Deulofeu li ha recordat que l'Ajuntament té a disposició de la Generalitat un terreny al costat de la sortida del peatge de l'autopista AP-7 per la construcció del nou parc, un terreny que compleix amb els criteris fixats pels serveis tècnics de la Direcció General de prevenció, extinció d’incendis i salvaments.

La situació límit al Parc de Bombers de Sant Celoni va arribar el passat 5 de gener quan van ser activats per a una emergència a Badalona i la instal·lació va haver-se de tancar durant unes hores per falta de personal. Dies abans, elsbombers ja van fer conèixer la seva situació crítica en matèria de vehicles, material i instal·lacions "la desídia amb la que s'ha tractat el cos de bombers des de l'any 2008 que fa que no hi hagi prous efectius per cobrir el territori i ens trobem ja en un estat agònic", van dir en un comunicat. Aquesta mateixa vigília de Reis també hi havia tancat el parc d'Hostalric.

 

 

Participació