El Mag Edgard farà el pregó de la Festa Major de Sant Proget de Santa Maria de Palautordera

L'artista palauienc va ser el guanyador del programa concurs de TVE1 Pura Magia

Mag Edgard , amb camisa negra, amb l'alcalde de Palau, Jordi Xena,a la dreta i dos artistes del seu equip
Mag Edgard , amb camisa negra, amb l'alcalde de Palau, Jordi Xena,a la dreta i dos artistes del seu equip | Jordi Purtí
23 de gener del 2019
Actualitzat a les 12:12h
L'espectacle en l'inici de la Festa Major de Sant Proget de Santa Maria de Palautordera, aquest proper divendres 25 de gener, està assegurat ja que el pregoner d'enguany és Edgard Mauri Pou, més conegut pel seu nom artístic Mag Edgard. El passat mes de setembre es va convertir en el millor mag de l'Estat al ser proclamat guanyador del concurs de TVE1 Pura Magia.

amb aquest premi arriba el primer reconeixement a una trajectòria iniciada l'any 1997 i que ha portat a aquest palauenc al rànquing dels grans mags estatals al costat de noms com el Mag Lari, amb qui treballa i col·labora habitualment. En aquesta línia, Mag Edgard es projecta al món amb gires nacionals i internacionals pensades i treballades des de Santa Maria de Palautordera on viu i on té la seu de la seva companyia.

L'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera en el seu moment ja li va fer una recepció per l'èxit aconseguit i ara el municipi tindrà l'oportunitat de viure un pregó-espectacle farcit de records, vivències i màgia, pura màgia. Serà divendres 26 de gener a les vuit del vespre a l'Envelat de Santa Maria de Palautordera.