Les Illes Belles protagonista del nou dossier de la CUP sobre els barris de Sant Celoni i la Batllòria

L'edició es presentarà dissabte al parc del carrer Girona d'aquest barri de Sant Celoni

El carrer Girona del barri de les Illes Belles de Sant Celoni
El carrer Girona del barri de les Illes Belles de Sant Celoni | Jordi Purtí
Redacció
22 de gener del 2019
Actualitzat a les 17:59h
La CUP de Sant Celoni continua treballant amb els barris i aquest dissabte a les 12 del migdia al parc del carrer Girona es presentarà el dossier corresponent a les Illes Belles, el quart d'una sèrie que va començar fa dos anys i que per la formació anticapitalista tenen la finalitat d'acostar la realitat social i urbanística del poble de la Batllòria i dels barris de Sant Celoni. La metodologia de treball a les Illes Belles ha estat la mateixa que la portada a terme en els altres barris i que s'ha desenvolupat en una anàlisi documental i de prospecció amb els veïns. Amb les Illes Belles, per raons de proximitat, històrics i també per la delimitació que marca la via del tren, la CUP ha decidit agrupar el barri de les Illes Belles pròpiament dit, el barri històric de les Torres i el barri del Molí Paperer.

La síntesi del que serà la presentació del dossier dissabte vinent es resumeixen en cinc reptes "perquè sigui un lloc millor per viure". Així, des d'aquesta formació política es proposen per ressuscitar el parc del carrer Giorona, reorientar els terrenys de l'antiga fàbrica forestal, cohesionar el barri, posar les Illes Belles al mapa i millorar l'accés al barri des de la carretera C-35.

L'edició d'aquests dossier és a càrrec de la comissió de Barris de la CUP es va engegar amb l'objectiu d'analitzar amb detall els diferents barris de Sant Celoni i el poble de la Batllòria. Aquests són els estudis fets fins ara: Urbanitzacions del Montnegre celoní, Les Borrelles, les Torres i el Salicar i la Batllòria.

Arxivat a