El C.E. La Batllòria decreta tres dies de dol per la mort d'Oriol Roca i Lujan

Tots els partits de futbol del club que s'havien de disputar el proper cap de setmana queden suspesos

Oriol Roca Lujan, en un dels partits amb la samarreta del CE La Batllòria
Oriol Roca Lujan, en un dels partits amb la samarreta del CE La Batllòria | Cedida del Facebook del C.E. La Batllòria
Redacció
16 de gener del 2019
Actualitzat a les 15:29h
La junta directiva del C.E. La Batlòria ha fet públic un comunicat en relació al dol declarat per aquesta entitat esportiva per la mort del seu jugador cadet Oriol Roca i Lujan i "un dels nostres futurs cracs". Ahir totes les activitats esportives del club van quedar suspeses.

En la reunió d'urgència de la junta es va valorar la greu situació i posar  tots els mitjans necessaris per a pal·liar, en la manera del possible, "els negatius efectes que ens comporta aquesta irrecuperable pèrdua, sobre els jugadors i altres membres del club".

En aquesta línia, la junta directiva ha decretat tres dies de dol del club. Per aquest motiu, durant aquest període, queden suspesos tots els actes institucionals i esportius del club. Pel que fa als partits de futbol, queden suspesos tots els partits pel proper cap de setmana.

També s'agraeix les moltes moltes de condol rebudes, des de la Federació Catalana de Futbol a tots els clubs i entitats.

En el comunicat es reitera el transmetre tota la força i ànims del món a la família, amics i a tots els seus companys, alhora que es posen a disposició de la família per tot allò que consideri adient.

La comunicació del C.E. La Batllòria acaba amb un "Al cel siguis, Oriol!".

D'altra banda, durant tot el dia d'ahir el degoteig de mostres de condol per part de clubs de futbol, entitats esportives i d'àmbit ben diversos i a nivell personal va ser constant com una mostra fefaent que la mort del jove de 14 anys Oriol Roca i Lujan ha colpit no solament a l'àrea del Baix Montseny.

I a l'Institut de Secundària El Bruc de Riells i Viabrea, on estudiava Oriol Roca, aquest matí es fa una trobada amb especialistes en l'acompanyament del dol del Departament d'Educació amb la intenció d'acompanyar les famílies dels alumnes i els docents per poder oferir assessorament sobre com ajudar a gestionar la pèrdua de l'Oriol.

Avui a partir de dos quarts de quatre el cos del jove serà traslladat al tanatori de Sant Celoni i l'enterrament serà demà a dos quarts d'onze del matí a l'església de La Batllòria.