Nombroses mostres de condol per la mort del jove de Riells i Viabrea Oriol Roca i Luján

Comunicats de condol de l'Ajuntament de Riells i Viabrea, l'Institut El Bruc on estudiava i el CE La Batllòria on era un dels jugadors cadets

Oriol Roca Lujan, en un dels partits amb la samarreta del CE La Batllòria
Oriol Roca Lujan, en un dels partits amb la samarreta del CE La Batllòria | Cedida Facebook CE La Batllòria
Redacció
15 de gener del 2019
Actualitzat a les 17:00h

Dia trist al Baix Montseny per la mort del jove de 14 anys, Oriol Roca i Luján, en un tràgic accident a les vies del tren a Gualba. Des de primera hora del matí l'Ajuntament de Riells i Viabrea ja ha fet un comunicat mostrant tot el seu suport i condolences en aquest moment tan difícil a la família de l'Oriol Roca Luján, veí de Riells i Viabrea. "Un noi molt estimat pels seus companys i amics de l'Institut El Bruc i que, sense cap mena de dubte, deixa un buit molt important dins la nostra comunitat".

En el comunicat lamenten profundament aquest fet i se sumem al dol de la família, amics, companys i veïns. "És per aquest motiu que ens posem a disposició dels familiars per subsanar qualsevol necessitat que puguin tenir en aquests moments tan difícils". Per aquest motiu el consistori ha decretat tres dies de dol en mostra de suport.

D'altra banda l'Institut El Bruc on estudiava el jove riallenc també ha emès un comunicat de la comunitat educativa.

"Des de l'institut El Bruc volem expressar el nostre condol més sincer a familiars, amics i coneguts de l'Oriol Roca Luján. De la mateixa manera, el centre romandrà obert durant els pròxims dies per acompanyar-vos i fer-vos costat en aquests moments. També estarà disponible per tot l'alumnat del centre que ho necessiti el suport de psicòlegs de Dipsalut de Girona.

Jugador de futbol amb el cadet CE La Batllòria


La mort d'Oriol Roca i Luján també ha afectat d'una manera molt directa al CE La Batllòria, equip de futbol on jugava en la categoria cadet. A través de les xarxes socials l'entitat esportiva lamenten la mort del seu jugador i transmeten tota la força i ànims del món a la família, a amics i a tots els seus companys. 

El dol, però, és extensiu a tot el futbol català. En aquest sentit, la Federació Catalana de Futbol, així com nombrosos equips, han enviat missatges de condol.

A l'espera que el club porti a terme altres actes de record i homenatge, el partit que el seu equip havia de jugar diumenge vinent s'ha suspès i no es descarta que també se suspenguin els partits que han de jugar els altres equips del CE La Batllòria.