Mor un menor atropellat per un tren mentre caminava per les vies del tren a Gualba

El noi de 14 anava amb un amic

Redacció
15 de gener del 2019
Actualitzat a les 12:03h
Mor un noi de 14 anys atropellat per un tren mentre caminava per les vies a Gualba (Vallès Oriental), segons han confirmat els Mossos d'Esquadra. El menor anava amb un amic en direcció a Riells i Viabrea, on vivia. 

Fonts de Renfe han explicat que els fets van passar a tres quarts de nou del vespre. El tren que va atropellar l'adolescent era de l'R11 i anava cap a Figueres. 

La circulació va estar tallada durant unes dues hores. L'Ajuntament del municipi ha mostrat el seu suport i condolences a la família i als seus amics i companys de l'Institut El Bruc. El municipi ha decretat tres dies de dol.

Comunicat de l'Ajuntament de Riells i Viabrea

L'Ajuntament de Riells i Viabrea vol mostrar tot el seu suport i condolences en aquest moment tan difícil a la família de l'Oriol Roca Luján.

Ahir a la nit, a l'estació de tren de Gualba, va succeir un tràgic accident que s'endugué la vida d'aquest jove riellenc de 14 anys. Un noi molt estimat pels seus companys i amics de l'Institut El Bruc i que, sense cap mena de dubte, deixa un buit molt important dins la nostra comunitat.

Lamentem profundament aquest fet i ens sumem al dol de la família, amics, companys i veïns. És per aquest motiu que ens posem a disposició dels familiars per subsanar qualsevol necessitat que puguin tenir en aquests moments tan difícils.

El consistori decretarà tres dies de dol en mostra de suport.